آموزش طرز تهیه کوکو ( یا کتلت یا کباب تابه ای) بلغور در فر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
بلغور ریز ……………………………… 2 لیوان
رب گوجه فرنگی ………………………. 2 قاشق غذاخوری
رب فلفل ……………………………… 1 قاشق غذاخوری(اختیاری)
گشنیز خرد شده ………………………. 1 قاشق غذاخوری
نعناع خرد شده ……………………….. 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ……………………………. 1 قاشق مرباخوری
زیره …………………………………. 1 قاشق مرباخوری
جعفری خرد شده ……………………… 1 فنجان
پیازچه ی خرد شده ……………………. 2 ساقه
روغن مایع …………………………… 1 فنجان
آب داغ ………………………………. یک و نیم لیوان
نمک …………………………………. به مقدار لازم
طرز تهیه
آب داغ را روی بلغور ریخته و اجازه می دهیم آب، کاملا به خورد بلغور برود سپس رب گوجه_فرنگی ، رب فلفل (در صورت عدم دسترسی، می توانیم از آن صرف نظر کنیم.)، نمک ، فلفل_سیاه و زیره را به آن اضافه کرده و به خوبی همه ی مواد را با هم ورز می دهیم. گشنیز ، نعناع ، جعفری و پیازچه ی تازه ی خرد شده و دو سوم از روغن مایع را به بلغور اضافه کرده و دوباره همه ی مواد را به خوبی با هم ورز می دهیم سپس مایه ی کوکو را در سینی فر که کف آن را چرب کرده ایم، می ریزیم و و کف سینی کاملا پهن می کنیم و یک سوم باقی مانده ی روغن را نیز روی سطح مواد می ریزیم و سینی را درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا خوراک بپزد و روی آن طلایی شود.
.
شیرینانه: می توانیم این کوکو را درون روغن، به شکل سنتی کوکو و آن چه که در تصویر مشاهده می شود، سرخ کنیم، در این صورت از ریختن روغن مایع درون مواد کوکو، صرف نظر کرده و مایه ی کوکو را در روغن داغ، سرخ می کنیم.
.
تن تون سالم، دل تون شاد و سفره تون پر برکت.
.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه