آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه کونفه پنیری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کونفه پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

حدود 200 گرم کادایف
1 عدد پنیر موزارلا(تازه بی نمک) و دوستانی که ترکیه هستن پنیر بدون نمک کونفه و یا پنیر dill ، به مقدار 150 گرم
1 قاشق غذاخوری پر کره آب شده
1 عدد ماهیتابه کوچک
برای شربت:
1.5 استکان آب
1 استکان شکر
2_1 قطره لیمو

طرز تهیه

کادایف را با دستتان از هم جدا کنید کره آب شده را روی کادایف بریزید و خوب به خورد کادایف بدین. کانال غذای ترکیه ، در ماهیتابه ای که کره را آب کردید نصف کادایف را بریزید و با دست فشار بدین روی کادایف پنیر بذارید و کادایف باقیمانده را بذارید و با دست فشار بدین و صاف کنید. شربت را روی اجاق بذارید و 7 دقیقه بجوشانید کافی است. شربت باید گرم باشد. کونفه را با حرارت کم بپزید و وقتی یک طرف پخت با کمک یک بشقاب برگردانید و طرف دیگر را بپزید. و سپس در بشقاب برگردانده از روی اجاق بردارید. شربت جوشیده و گرم را بلافاصله روی کونفه بریزید . یعنی هر دو گرم باشد. میتوانید روی کونفه بستنی بذارید و قبل از خنک شدن بلافاصله گرم بخورید. وقتی خنک شود طعمی که دوست دارید نمیدهد.
نکته:
❣میتوانید کونفه را از قبل داخل ماهیتابه آماده کنید و شب بپزید. کادایف بخرید و داخل فریزر بذارید و هر زمان خواستید بیرون آورده درست کنید. نوش جان
طرز تهیه کونفه پنیری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی