آموزش طرز تهیه کونفه پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
حدود 200 گرم کادایف
1 عدد پنیر موزارلا(تازه بی نمک) و دوستانی که ترکیه هستن پنیر بدون نمک کونفه و یا پنیر dill ، به مقدار 150 گرم
1 قاشق غذاخوری پر کره آب شده
1 عدد ماهیتابه کوچک
برای شربت:
1.5 استکان آب
1 استکان شکر
2_1 قطره لیمو
طرز تهیه
کادایف را با دستتان از هم جدا کنید کره آب شده را روی کادایف بریزید و خوب به خورد کادایف بدین. کانال غذای ترکیه ، در ماهیتابه ای که کره را آب کردید نصف کادایف را بریزید و با دست فشار بدین روی کادایف پنیر بذارید و کادایف باقیمانده را بذارید و با دست فشار بدین و صاف کنید. شربت را روی اجاق بذارید و 7 دقیقه بجوشانید کافی است. شربت باید گرم باشد. کونفه را با حرارت کم بپزید و وقتی یک طرف پخت با کمک یک بشقاب برگردانید و طرف دیگر را بپزید. و سپس در بشقاب برگردانده از روی اجاق بردارید. شربت جوشیده و گرم را بلافاصله روی کونفه بریزید . یعنی هر دو گرم باشد. میتوانید روی کونفه بستنی بذارید و قبل از خنک شدن بلافاصله گرم بخورید. وقتی خنک شود طعمی که دوست دارید نمیدهد.
نکته:
❣میتوانید کونفه را از قبل داخل ماهیتابه آماده کنید و شب بپزید. کادایف بخرید و داخل فریزر بذارید و هر زمان خواستید بیرون آورده درست کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه