آشپزي و شيريني پزي غذای رژیمی

طرز تهیه کوفته تبریزی گیاهی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کوفته تبریزی گیاهی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰دقیقه
زمان پخت ۹۰دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

برنج 2 پیمانه
لپه‎ 1 پیمانه
پیاز 1 عدد
سبزی کوفته 300 گرم
آرد نخودچی یا لپه 3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
زردچوبه و فلفل و ادویه 1 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
مواد داخل کوفته پیاز داغ
۳ قاشق سوپ خوری
گردو خرد شده 1/2 پیمانه
کشمش 1/2 پیمانه
آلو 1/2 پیمانه
قیصی 1/2 پیمانه

طرز تهیه

1-برنج را بشویید و در ظرفی مناسب خیس کنید. بعد از ۵-۴ ساعت برنج را بپزید. لپه را بشویید و در یک ظرف دیگر خیس کنید. آن را هم بعد از ۵-۴ ساعت بپزید.

2-سبزی کوفته که شامل گشنیز، جعفری، تره، ترخون و مرزه است را به خوبی بشویید و در یک سبد بریزید تا آب آن ها کشیده شود، سپس خردشان کنید.

3-پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه مناسب با مقداری روغن تفت دهید. حالا نیمی از زردچوبه و ادویه، همه رب گوجه فرنگی و مقداری نمک را به پیاز اضافه کرده ، آن ها را تفت دهید. مقداری آب داخل تابه بریزید و بگذارید چند جوش بزند، سپس آن را کنار بگذارید. سس غذا آماده است.

4-در این زمان برنج و لپه پخته شده را چرخ یا میکس کنید. سبزی خرد شده را هم به مواد اضافه کنید، سپس مابقی ادویه، مقداری نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید. کمی آرد نخودچی جهت چسبندگی مواد اضافه کنید و دوباره مواد را ورز دهید.

5-برای آماده کردن مواد داخل کوفته، در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید. کشمش، آلو و قیسی را به همراه پیاز وسط آن تفت دهید، سپس گردوی خرد شده را اضافه کنید تا مواد داخل کوفته آماده شود.

6-مقداری از مواد کوفته را بردارید و به کمک دست داخل آن را گود کنید. حالا مقداری از مواد داخل کوفته را وسط آن قرار دهید و مواد را به صورت توپ های کوچک در آورید. کوفته ها را داخل سس قرار دهید تا بپزند.

7-وقتی کوفته ها آماده شدند آن ها را همراه با سس در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.
طرز تهیه کوفته تبریزی گیاهی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی