آموزش طرز تهیه کلوچه کالباس و کلم بروکلی و پنیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵د دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
کالباس خرد شده 2 لیوان
کلم بروکلی خرد شده 1 لیوان
پنیر چدار رنده شده 1/2 لیوان
تخم مرغ (زرده) 2 عدد
سس قرمز به مقدار لازم
خمیر پیتزا یا خمیر نان به مقدار لازم
طرز تهیه
1- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
2-برای هر کلوچه تکه ای خمیر بردارید و به صورت گرد و نازک پهن کنید ، روی نصف خمیر مقداری سس گوجه فرنگی بریزید و روی آن مقداری کالباس و کلم بروکلی خرد شده و پنیر بریزید و پخش کنید.
3-لبه های خمیر را کمی مرطوب کنید و روی هم بیاورید سپس با استفاده از چنگال لبه های خمیر را به هم متصل و محکم کنید ، زرده های تخم مرغ را بزنید تا یکدست شود سپس با مقداری اب رقیق کنید و با برس روی کلوچه ها بزنید.
4-سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید ، خمیرهای پر شده را داخل سینی بگذارید و روی خمیرها را با نوک چاقو یا چنگال چند سوراخ ایجاد کنید سپس سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کلوچه ها طلایی شوند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه