آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه کلوچه پنیری پارما چیکن سولیکو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کلوچه پنیری پارما چیکن سولیکو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
کلوچه پنیری پارما چیکن سولیکو یک کلوچه خوشمزه و لذیذ است که بسیار ساده تهیه می‌شود و می‌توانید از آن به عنوان فینگرفود استفاده کنید. این غذا از آن دسته غذاهایی است که مورد استقبال کودکان قرار می‌گیرد و می‌توانید آن را به عنوان میان وعده برای کودک خود تهیه کنید تا نوش جان کند. حتی می‌توانید آن را آماده کنید و در فریزر قرار دهید و در مواقع نیاز فقط آن‌ها را سرخ کنید.

مواد لازم

۳۰۰ گرم پارما چیکن سولیکو
۲ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذا خوری شوید تازه و ریز خرد شده
یک سوم پیمانه آرد
یک قاشق غذا خوری مایونز
۳ حبه سیر رنده شده
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
یک پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
یک قاشق چایی خوری نمک
فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا پارما چیکن سولیکو را به شکل نگینی و ریز خرد کنید و آن را درون یک کاسه با سایز متوسط بریزید، سپس مایونز، تخم مرغ‌، آرد، پنیر، شوید، سیر، نمک و سایر ادویه‌جات را به آن اضافه کنید و آن‌ها را کاملا با هم مخلوط کنید تا مواد به خورد هم روند.

روی کاسه را سلفون بکشید و آن را درون یخچال قرار دهید و یک ساعت به آن زمان دهید تا استراحت کند.

بعد از یک ساعت، مقدار کمی روغن سرخ کردنی در تابه بریزید، یک قاشق از مواد را بردارید و درون روغن بریزید.

همه مواد را به همین ترتیب در روغن قرار دهید و آن‌ها را سرخ کنید.

بعد از اینکه هر دو طرف کلوچه‌ها را سرخ کردید و کاملا طلایی شدند، آن‌ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها کاملا گرفته شود.

بعد کلوچه‌هایتان را درون ظرف مورد نظرتان برای سرو بچینید و از دوستان و خانواده خود به کمک این غذاش عالی و خوشمزه پذیرایی کنید.
طرز تهیه کلوچه پنیری پارما چیکن سولیکو
طرز تهیه کلوچه پنیری پارما چیکن سولیکو

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی