آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کلوچه های نوتلا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کلوچه های نوتلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

  • کره ……………………. 250 گرم(هم‌دما با اتاق)
  • روغن مایع ……………. 1 فنجان
  • پودر شکر ………………1 لیوان
  • تخم‌مرغ ………………..1 عدد
  • نشاسته‌ی ذرت ………… یک و نیم لیوان
  • وانیل …………………… 1 قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ‌پودر ……………. 1قاشق چای‌خوری سر خالی
  • آرد ……………………… به مقدار لازم
  • نوتلا ……………………. به مقدار لازم(برای بین کوکی‌ها)

طرز تهیه

کره ی هم‌دما با اتاق، روغن مایع، تخم مرغ و پودر شکر را در ظرف مناسبی ریخته و به خوبی هم می‌زنیم تا یکدست شود سپس نشاسته ی ذرت ، وانیل و بیکینگ‌پودر را اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم. آرد را کم‌کم و با دقت به مواد اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم و ورز می‌دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود که به دست نمی‌چسبد. از خمیر تکه‌هایی جدا کرده و که دست گرد می‌کنیم و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی قرار داده‌ایم با کمی فاصله کنار هم می‌چینیم. در صورت تمایل با مهر مخصوص شیرینی پزی یا با هر وسیله‌ی دیگری روی خمیر کوکی ها طرح می‌زنیم. سینی فر را به مدت حدود 10 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کرده‌ایم، قرار می‌دهیم تا بیسکویت ها بپزد سپس سینی را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم کلوچه‌ها کاملا خنک شود. بین هر دو کوکی مقداری شکلات صبحانه‌ی نوتلا قرار داده و کلوچه‌های آماده شده را در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم و در کنار چای یا قهوه سرو می‌کنیم
طرز تهیه کلوچه های نوتلا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی