آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه کله جوش

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کله جوش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
کشک ۲۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
آرد ۲ قاشق غذاخوری
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
زردچوبه به اندازه کافی
فلفل سیاه به اندازه کافی
نمک به اندازه کافی

طرز تهیه

ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم ، سپس به همراه مقداری روغن مایع درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. تفت دادن پیاز را ادامه می دهیم تا نرم شود. در ادامه مغز گردوها را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

تفت دادن را ادامه می دهیم تا گردوها هم نرم شوند سپس مخلوط پیاز داغ و گردو را کنار می گذاریم. در مرحله بعدی گوشت چرخ کرده را به همراه زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه به خوبی ورز می دهیم ، سپس به شکل گلوله های کوچک مانند کوفته قلقلی حالت می دهیم.

مقداری روغن در یک تابه می ریزیم و گلوله های کوچک گوشت چرخ کرده را سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و ۵ لیوان آب درونش می ریزیم ، سپس آرد را به صورتی که گلوله نشود داخل آب می ریزیم.

اجازه می دهیم آب به جوش بیاید ، سپس مقداری ادویه به همراه کشک به آب اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کشک در آب حل شود. حدود ۱۰ دقیقه پس از اضافه کردن کشک مخلوط پیاز و گردو را به همراه کوفته های قلقلی به قابلمه اضافه می کنیم.

اجازه می دهیم کله جوش با حرارت ملایم جا بیفتد سپس در پایان پخت نعناع خشک را به قابلمه اضافه می کنیم و پس از ۱۰ دقیقه غذا را از روی حرارت بر می داریم. در آخر کله جوش را به همراه سبزی خوردن و نان سرو می کنیم. برای تزیین این غذا می توانیم از مغز گردو و نعناع داغ استفاده کنیم.
طرز تهیه کله جوش

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی