آموزش طرز تهیه کله جوش قزوینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
کشک 150 گرم
سبزی (شامل نعنا،مرزه و ترخان خشک) 1 قاشق سوپ خوری
گردو (ساییده شده) 100 گرم
پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپ خوری
پیاز خام 100 گرم
گوشت (چرخکرده) 500 گرم
طرز تهیه
1-ابتدا پیاز را رنده كرده و آب آن را بگیرید و با گوشت چرخكرده، نمك و ادویه مخلوط كرده و پس از ورز دادن به صورت گلوله های كوچك درست كنید و آن را با مقداری روغن داغ سرخ كرده و پیاز سرخشده را به آن اضافه كنید.
2-سپس سبزیهای خشك را ریخته دو تا سه پیمانه آب اضافه كرده تا بجوشد وقتی آب آن نصف شد كشك و گردو را بریزید و از روی حرارت بردارید.
3-كله جوش آماده است میتوانید آن را با نان سنگك یا بربری میل كنید.
سایر نکات
1)این نوع كله جوش غذای محلی روستای یرك استان قزوین است.
2)اگر دوست دارید به جای سبزی خشك از سبزی تازه یا شنبلیله استفاده كنید.
3)حواستان باشد میزان نمك غذا را با توجه به شوری كشك تنظیم كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه