آموزش طرز تهیه کلم پلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
برای این غذا هشتصد گرم کلم رو بعد از شستن خرد کردم و همونطور که خیس بود در ظرفی ریختم و درب ظرف رو گذاشتم تا روی شعله یه مقدار نرم بشه. پیاز رو نگینی کردم و در روغن سرخ کردم و بهش چهارصد گرمگوشت تکه ای خورشی اضافه کردم و تفت دادم. وقتی رنگ گوشتها برگشت و آبش کشیده شد بهش ادویه (هر ادویه ای که دوست داشتید ) ،کمی رب گوجه که البته باید خیلی کم باشه و زردچوبه اضافه کردم و با مقداری اب گذاشتم تا بپزه.حالا درظرف کلمها رو بردارید وقتی یه مقدار نرمشد بهش کمی روغن اضافه کنید و در روغت کمی تفت بدید و بعد بهش زعفران اضافه کنید. مقدار زعفران همبستگی به خودتون داره.هرچی دست و دلبازتر باشید غذای خوشرنگتری خواهید داشت.در آخر وقتی گوشت خوب پخت و آبش کمشد کلمهارو بریزید توش و بزارید تا یه کم با همبپزه و طعمهاش تو خورد هم برن.من برای اینمقدار مواد چهار پیمانه برنج رو آبکش کردم . حالا توی قابلمه برنجرو بریزیدو روش هم از موادتون…روی مواد کلمو گوشت مجدداکمی زعفران دم کرده به اضافه ادویه کاری پلویی و گرد لیمو پاشیدم و اینکار رو تا آخر ادامه دادم تا برنج و مواد تموم شه.دیگه فقط باید بزارید تا این غذای خوشمزه دم بکشه.در آخر هم روش کره آب شده بریزید که خوشمزگیش چندبرابر بشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه