آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه کسرول سالاد داغ مرغ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کسرول سالاد داغ مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم برای 6 نفر

خلال بادام 1/4 پیمانه
کورن فلکس (ذرت پرک شده) 1/2 پیمانه
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
آب لیمو ترش 1 تکه
پیازچه خرد شده 2 عدد
ماست کم‌چرب 170 گرم
سوپ مرغ 300 گرم
پنیر چدار یا موزارلا رنده شده 3/4 پیمانه
فلفل دلمه ای زرد یا قرمز خرد شده 1 عدد
کرفس (ساقه) خرد شده 2 عدد
سینه‌ مرغ نگینی و پخته شده 3 پیمانه

طرز تهیه

1-فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

2-در یک کاسه بزرگ، مرغ، کرفس، فلفل دلمه‌ای، پنیر، سوپ، ماست، پیازچه، آب‌لیموترش و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون ظرف پیرکس مستطیلی بریزید.

3-در یک کاسه کوچک، کورن‌فلکس و بادام را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی مخلوط مرغ بریزید.

4-را به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و ۱۰ دقیقه پیش از سرو کنار بگذارید تا خنک شوند.

سایر نکات

در این کسرول تقریبا همه چیز وجود دارد، از مرغ گرفته تا کرفس، کورن‌فلکس و بادام و پنیر. اما ترکیب همه آنها با هم غذای خوشمزه‌ای تشکیل داده‌اند که توصیه می‌کنیم درست کنید.
طرز تهیه کسرول سالاد داغ مرغ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی