آموزش طرز تهیه کرپ با سس پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1.5 قاشق مرباخوری شکر
1 پنس نمک و وانیل
1 لیوان آرد
برای سس پرتقالی:
پوست 3 عدد پرتقال را رنده کنید و آبش را بگیرید
3 قاشق غذاخوری کره
نصف لیوان شکر
طرز تهیه
مواد کرپ را به ترتیب با همزن بزنید. حدود 10 دقیقه استراحت بدید. کمی روغن مایع داخل ماهیتابه بریزید و با فرچه ماهیتابه را چرب کنید. از مایه کرپ کمی داخل ماهیتابه بریزید و پخش کنید و هر دو طرف کرپ را بپزید. با این مقدار 6 عدد کرپ به دست میاد.
برای سس پرتقالی کره و پوست پرتقال را داخل ماهیتابه بریزید و روی اجاق هم بزنید. شکر و آب پرتقال را اضافه کنید و حدود 3_2 دقیقه کاراملیزه کنید. سپس اجاق را خاموش کنید و کرپ ها را یکی یکی داخل سس بذارید و هر دو طرف را در سس بزنید سپس داخل طرف سرو بذارید و سس پرتقالی را روی کرپ ها بریزید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه