آموزش طرز تهیه کباب ماهی شیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
کباب ماهی شیر یکی از انواع کباب های پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد. گوشت ماهی شیر بسیار ترد و لذیذ است به همین جهت یکی از بهترین ماهی ها برای کباب کردن است.
ماهی شیر علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد و در میان مردم جنوب کشور به عنوان یک ماهی ممتاز شناخته می شود ، برای بدن نیز بسیار مفید است. این ماهی حاوی مقادیر غنی از فسفر و اسیدهای چرب امگا ۳ است.
با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کباب ماهی شیر تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کباب ماهی شیر با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم:
پیاز بزرگ ۱ عدد
ماهی شیر ۱ کیلو گرم
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
ماست پر چرب ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای تهیه کباب شیر ماهی ابتدا پیاز را با رنده خیلی ریز رنده کنید تا آب آن به طور کامل خارج شود سپس آب پیاز را بگیرید و در یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه روغن زیتون را به همراه ماست پر چرب ، زعفران دم کرده ، گشنیز خرد شده ، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید.
مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس ماهی را پس از تمیز کردن و شست و شو به صورت فیله ای خرد کنید و به کاسه اضافه کنید. مواد را با دست به خوبی زیر و رو کنید تا به تمام قسمت های ماهی برسند و آنرا طعم دار کنند.
پس از اینکه مخلوط کردن مواد به اتمام رسید یک سلفون روی درب کاسه بکشید و آنرا به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی طعم دار شود. پس از گذشت این زمان ماهی را از یخچال خارج کنید و برای کباب کردن آماده کنید.
این ماهی خوشمزه را می توان به دو روش ذغالی و تابه ای تهیه کنید. برای تهیه ماهی کباب ذغالی ابتدا منقل را آماده کنید و توجه داشته باشید که ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند سپس ماهی را بین توری قرار دهید و روی ذغال کباب کنید.
در صورتی که می خواهید ماهی کباب را به صورت تابه ای تهیه کنید کافیست مقدار کمی روغن مایع در یک تابه مناسب بریزید ، در حدی که فقط چرب شود. در ادامه تابه را روی حرارت قرار دهید سپس ماهی را اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت بسیار ملایم سرخ شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه