آموزش طرز تهیه کباب لوله ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
نان خشک پودر شده: 4 قاشق سوپ خوری
روغن: 2 قاشق سوپ خوری + مقداری برای سرخ کردن
پیاز (رنده شده): یک عدد
جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
آب لیمو ترش: یک قاشق چای خوری
نمک: یک قاشق چای خوری
آب: 110 میلی لیتر
طرز تهیه
. گوشت چرخ کرده، نان خشک پودر شده، 2 قاشق سوپ خوری روغن، پیاز رنده شده، جوش شیرین، آب لیمو ترش و نمک را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید.
2. آب را به تدریج هنگام ورز دادن مواد اضافه کنید. مخلوط به دست آمده را حدود یک شبانه روز در یخچال قرار دهید و پس از خارج کردن از یخچال دوباره حدود یک الی دو دقیقه ورز دهید.
3. گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کنید و لوله ای شکل دهید. آنها را حدود 3 ساعت در یخچال استراحت دهید و پس در روغن داغ سرخ کنید تا برشته شوند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه