آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه کباب حسینی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کباب حسینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

سینه مرغ ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
پیاز ۲ عدد
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو به اندازه دلخواه
سیخ چوبی به تعداد کافی
فلفل سیاه به اندازه کافی
نمک به اندازه کافی

طرز تهیه

ابتدا سینه های مرغ را می شوییم و پس از آبکشی به اندازه جوجه کباب خرد می کنیم. یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و گوشت خرد شده را داخلش می ریزیم. در ادامه پیازها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و داخل کاسه می ریزیم.

در مرحله بعد روغن مایع را به همراه آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا با گوشت مرغ مخلوط شوند. روی کاسه را سلفون می کشیم و آنرا به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا گوشت طعم دار شود.

در همین حین فلفل دلمه ای ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. پس از گذشت ۲ ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم و قطعات مرغ را سیخ می کنیم. توجه داشته باشید بین هر دو قطعه مرغ یک قطعه فلفل دلمه ای سیخ کنید.
کنید. پس از اینکه تمام قطعات مرغ را سیخ کردیم یک تابه بزرگ روی حرارت قرار می دهیم و ۲ فنجان آب به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع و کمی آبلیمو داخل تابه می ریزیم.

در صورتی که می خواهید سس کباب حسینی رنگ و لعاب داشته باشد می توانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز اضافه کنید. پس از اینکه آب موجود در تابه شروع به جوشیدن کرد سیخ ها را داخل تابه می چینیم.

درب تابه را می بندیم تا با حرارت ملایم کباب آماده شود. چند دقیقه مانده به پایان پخت کباب ها گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و داخل تابه قرار می دهیم تا نرم شوند. در پایان کباب را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
طرز تهیه کباب حسینی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی