آموزش طرز تهیه کباب انگشتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
امروز قصد داریم یکی از انواع کباب های محبوب و خوشمزه خانگی را به شما معرفی کنیم . کباب انگشتی که طرفداران زیادی دارد از لحاظ طعم و ظاهر شبیه شامی کباب و کتلت گوشت است . این کباب خیلی سریع آماده میشود و اگر زمان زیادی برای درست کردن غذا ندارید ، انتخاب بسیار مناسب و خوبی برای شما است .
در ادامه با همدوره همراه باشید تا آموزش آشپزی و دستور پخت کباب انگشتی را با تمام نکات آموزشی آن در اختیار شما قرار دهیم . مقدار موادی که در زیر قرار گرفته شده برای ۴ نفر است . اگر میخواهید برای تعداد بیشتری این غذا را تهیه کنید باید مقدار مواد را بیشتر کنید
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز نسبتا بزرگ ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نان تست ۳ تکه
روغن مایع به مقدار لازم
فلفل سیاه و زردچوبه و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
از نان تست شروع میکنیم . اول نان تست ها را با آب خیس و نم دار کرده تا حالت خمیری پیدا کنند . نکته ای که وجود دارد این است که نباید مقدار زیادی آب به نان ها بزنید زیرا مایه کبابتان شل و وارفته میشود و کباب ها در هنگام سرخ شدن از هم باز میشوند
کار درست این است که مقدار کمی آب روی آنها پاشیده و دقایقی صبر کنید ، سپس با فشار دستتان آنها را به شکل خمیر دربیاورید . یک پیاز نسبتا بزرگ انتخاب کرده و پوستش را بکنید . پیاز را خیلی ریز با رنده یا کارد خرد کنید
و درون یک کاسه متوسط یا بزرگ بریزید . گوشت چرخ کرده و نان تست هایی که خمیر کرده اید را به پیازتان اضافه کنید . در ادامه زرده تخم مرغ را با مقداری فلفل سیاه و زردچوبه و نمک به ظرف اضافه کنید و مواد را خوب چنگ بزنید
و ورز بدهید تا در نتیجه یک مایه کباب خوب و یکدست نصیبتان شود . مواد کباب را یک ساعت در یخچال میگذاریم تا چسبندگی مواد بیشتر شود . یک تابه انتخاب کرده و روی شعله گاز میگذاریم . کمی روغن درون آن ریخته و اجازه میدهیم روغن خوب داغ شود.
کمی از مایه کباب را برداشته و یه شکل بیضی به آن مدل میدهیم ، سپس درون تابه انداخته و آن را سرخ میکنیم . زمانی که یک سمت کباب سرخ شد ، آن را برمیگردانیم تا سمت دیگر کباب هم خوب سرخ شود.
همه مواد کباب را سرخ کرده و در یک ظرف چیده و سرو میکنیم . برای کنار کباب به صورت دلخواه و سلیقه ای میتوانید سیب زمینی و گوجه فرنگی را سرخ کنید . کباب انگشتی را در کنار برنج یا نان سرو کرده و از خوردنش لذت ببرید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه