آموزش طرز تهیه کاچی اصفهان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
آرد گندم 2 پیمانه
شکر 6 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
زعفران آب کرده1/4 پیمانه
گلاب 1/4 پیمانه
آب 6 پیمانه
پودر نارگیل به مقدار لازم
خلال بادام و پسته به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتداآردگندم راالک کرده وداخل قابلمه ریخته وشروع به تفت دادن میکنیم تارنگش تغییربکنه ولی تیره نشه بعدروغن رااضافه کرده ودوباره تفت میدیم درحدی که بوی خامی آردازبین بره.
2-بعدحرارت راخاموش کرده تاآردسردبشه وقتی سردشدآب بهش اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم جوری که کاملایکدست بشه وهیچ گلوله ای ازآردوجودنداشته باشه ودوباره روی حرارت میگذاریم وباشعله ی کم آردرامیپزیم .
3-دائم مخلوط آب وآردراهم میزنیم تاته نگیره تاوقتی که کاملابوی خامی آردازبین بره دراین مرحله شکررابهش اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم وبعدازآن زعفران آب زده رااضافه میکنیم .
4-وقتی موادکاملاباهم مخلوط شدوکاچی خوب پخته شدلحظه ی آخرگلاب رابهش اضافه میکنیم ومخلوط کرده وازروی حرارت برمیداریم( غلظت کاچی بایدمثل فرنی باشه چون وقتی سردبشه غلیظ ترمیشه) وقتی تقریباخنک شدداخل ظرف کشیده وتزیین میکنیم .
سایر نکات
موقع اضافه کردن آب اگرآردگلوله شدمیتونیدازصافی ردکنیدوآردهاراخوب باآب مخلوط کنیدیاازهمزن برقی برای یکدست شدن وگلوله نشدنش استفاده کنیددرضمن شکرکاچی سلیقه ای هست درصورتی که زیادشیرین دوست نداریدمیتونیدمقدارش راکمترکنیدولی من همیشه کاچی وشله زردراسه برابرآردیابرنج شکرمیریزم وخوشمزه میشه گلاب هم سلیقه ای هست میتونیدحذفش کنید.
سلام …شکر فراموش کرده اضافه کند