آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کاپ کیک گردویی کنجدی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کاپ کیک گردویی کنجدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر(لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی)
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان شیر
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
2.5 لیوان آرد(با کنترل بریزید که قوام مایه کیک خیلی غلیظ یا رقیق نشود)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 لیوان کنجد بوداده
1 لیوان گردوی درشت خرد شده

طرز تهیه

اگر کنجد خام دارید ابتدا کنجد را داخل ماهیتابه تفلون روی اجاق با حرارت کم تا وقتیکه رنگ کنجد تغییر کند تفت بدید دقت کنید کنجد نسوزد سپس کنار بذارید سرد شود. تخم مرغ و شکر را 10_8 دقیقه تا وقتیکه کف کند هم بزنید. بقیه مواد بجز بکینگ پودر و گردو را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید.سپس بکینگ پودر الک شده و گردو را اضافه کنید و با لیسک آرام و بدون اینکه پف مواد گرفته شود هم بزنید.مایه کیک را به طور یکسان و به اندازه ای که از سر قالب 1سانتی متر خالی بماند داخل قالبهای کیک بریزید.روی مایه کیک ، گردوی اضافی بپاشید و سطح کیک را با گردو بپوشانید.در فر 170 درجه فن دار از قبل گرم شده 23_22 دقیقه با کنترل بپزید(با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)
با این مقدار مواد 18 عدد کاپ کیک به دست میاد
طرز تهیه کاپ کیک گردویی کنجدی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی