آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه کاپ کیک پيتزايی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کاپ کیک پيتزايی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر

آرد قناد 145 گرم
ماست پرچرب 1/5 پیمانه
نشاسته ذرت 2 قاشق سوپ خوری
آب 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 2 عدد
فلفل دلمه ای 1/4 پیمانه
ژامبون 1 پیمانه
ذرت پخته به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
قارچ به مقدار لازم

طرز تهیه

1-آرد و بکينگ پودر را با هم مخلوط کنید و الک کنید. تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسب بشکنید و با چنگال بزنید تا از لختگی در بیایند.

2-در ظرف دیگری شکر ، نمک، ماست، روغن و آب را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ ها را هم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید

3-سپس آرد را روی مواد الک کنید و آرد را هم با مواد مخلوط کنید تا مایع یکدست بدست آید.

4-داخل قالب مافين کپسول های کاغذی بگذارید ، و داخل کپسول ها را تا نیمه از مایع کاپ کیک پر کنید و روی مایع را ژامبون بریزید و روی آن پنیر پیتزا سپس روی پنیر از فلفل دلمه ای، ذرت ، قارچ بریزیدو دوباره کمی پنیر پیتزا روی این مواد بریزید.

5-کاپ کیک ها را در فری که از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط بپزید.

نکته: از مایع بیشتر از نصف کپسول کاغذی نریزید چون بعد از پخت سر نرود.
طرز تهیه کاپ کیک پيتزايی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی