آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کاپ کیک پسته؛

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کاپ کیک پسته؛ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم کیک

آرد: 180 گرم
کره: 150 گرم
شکر: 280 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
وانیل مایع: 1 قاشق چای خوری
خامه تازه (صبحانه): 100 میلی لیتر
پسته (پودر شده): 125 گرم
بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
خامه فرم گرفته: 250 گرم
پسته پرک شده: به مقدار لازم

طرز تهیه

1. فر را روی دمای 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید، کره را به همراه شکر و وانیل با دور متوسط همزن برقی مخلوط کنید تا رنگش روشن شود.

2. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید، تا تخم مرغ اول کاملا با مواد دیگر مخلوط نشده دیگری را اضافه نکنید. خامه را نیز اضافه و مخلوط کنید.

3. بیکینگ پودر و نمک را به آرد اضافه کنید و با هم الک کنید، پسته خرد شده را به همراه مخلوط آرد به مواد اضافه کنید و تا زمانی به مخلوط کردن ادامه دهید تا همه مواد یکنواخت شوند.

4. مواد را در قیف ریخته و داخل کپسول های کاغذی کاپ کیک ریخته و به مدت تقریبی 30 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از اطمینان از پخت، کاپ کیک ها را از قالب جدا کرده و روی توری سیمی خنک کنید.

5. خامه فرم گرفته را درون قیف با ماسوره دلخواه ریخته و روی کاپ کیک ها را تزئین کنید. مقداری پسته پرک شده برای تزئین رویش بریزید و در نهایت با گل رزهای قندی که توسط ماسوره زده اید تزیین کنید.

نکته

1. قالب هایی که در عکس مشاهده می کنید به شکل فنجان و از جنس سیلیکون هستند و می توانید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.

2. در صورت در دسترس نبودن وانیل مایع می توانید از یک چهارم قاشق چای خوری وانیل خالص (پودری) استفاده کنید.

3. برای اطمینان از پخت می توانید با این روش که خلال چوبی را در وسط کاپ کیک فرو کنید و اگر تمیز بیرون آمد مشخص است که پخت آن کامل صورت گرفته است.
طرز تهیه کاپ کیک پسته؛

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی