آموزش طرز تهیه کاپ کیک سورپرایز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2 تخممرغ و 1 زرده تخممرغ – 1 لیوان شکر – نصف لیوان روغن مایع – نصف لیوان شیر – 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو – 10 گرم پکینگ پودر – وانیل – 2 لیوان آرد ⚪برای توپکهای نارگیلی : 1-2 سفیده تخممرغ – نوک قاشق چایخوری نمک(برای هم زدن سفیده) – یک بند انگشت کمتر از یک لیوان پودر شکر(میتونین کم یا زیاد کنین)- 1 لیوان پودر نارگیل
طرز تهیه
برای توپکهای نارگیلی، سفیده تخم مرغ و نمک رو با همزن میزنیم تا پفی بشه، روش پودر نارگیل و پودر شکر رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و 15 دقیقه میزاریم فریزر.
برای کیک، تخممرغ ها و شکر رو خوب میزنیم، بقیه موادو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و ودر آخر مواد خشک رو الک میکنیم توش. توی قالب هامون، یک قاشق از کیک میریزیم بعد توپک رو میزاریم و کمی فشار میدیم بعد دوباره یک قاشق از کیک میریزیم روش تا توپک رو بپوشونه.در فر که قبلا 180 درجه گذاشتیم میپزیم حدود 20-25 دقیقه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه