آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کاپ کیک دورنگ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کاپ کیک دورنگ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
آرد قنادی (الک شده): 200 گرم
کره: 125 گرم
شکر: 100 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
بیکینگ پودر: 2 ق چ
وانیل: یک چهارم ق چ
پودر کاکائو: 25 گرم
شیر: یک دوم پیمانه
رنگ خوراکی (دو رنگ): از هر کدام 1 ق چ

طرز تهیه

1. همه مواد را حداقل 30 دقیقه قبل از استفاده بیرون از یخچال بگذارید تا هم دمای محیط شود.

2. آرد، بیکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو را داخل کاسه ای ریخته، مخلوط و الک کنید. سپس شیر را به آن افزوده و با لیسک مخلوط کنید.

3. کره و شکر را حدود 3 دقیقه با دور تند همزن برقی بزنید. بعد تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کرده و هر کدام را به مدت 30 ثانیه با دور کند همزن برقی بزنید. سپس مخلوط آرد و شیر را به تدریج به آن اضافه کنید و با لیسک مخلوط کرده تا به شکل خمیر چسبناکی درآید.

4. خمیر آماده شده را به دو قسمت تقسیم کرده و به هرکدام رنگ دلخواه بزنید. بعد آن ها را با دست ورز دهید تا به رنگ دلخواه درآید. سپس هر کدام را درون قیفی با سرماسوره ساده بریزید.

5. قالب های کاپ کیک را روی سطح صافی قرار داده و داخل هر کدام یک کپسول کاغذی قرار دهید. بعد خمیر را داخل آن ها به دلخواه قیف بزنید.

6. قالب ها را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد شده، حدود 30 دقیقه بگذارید تا بپزد (برای تست خلال دندانی را داخل یکی از آن ها فرو برده، اگر تمیز خارج شد، آماده است). بعد از فر خارج کرده، بگذارید تا خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و سرو کنید.
طرز تهیه کاپ کیک دورنگ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی