آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه کال کباب

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کال کباب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
کال کباب یکی از چاشنی‌های خوشمزه خطه گیلان است که طبق معمول مثل خیلی از غذاهای شمالی برای تهیه آن از بادمجان کبابی استفاده می‌شود. کال کباب را به عنوان پیش غذا، مزه یا چاشنی در کنار دیگر غذاهای شمالی مثل ماهی شکم پر، باقلا قاتق، چغرتمه، کباب ترش و … میل می‌کنند. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کال کباب

۵۰۰ گرم بادمجان کبابی
نصف پیمانه گردو آسیاب شده
۳ تا ۴ قاشق سبزی معطر خرد شده (نعنا، خالواش، چوچاق)
۳ تا ۴ قاشق چای‌خوری سیر رنده شده
نصف پیمانه آب انار ترش
یک‌ونیم قاشق چای‌خوری گلپر
نمک به مقدار لازم
رب انار ترش در صورت تمایل

طرز تهیه کال کباب

طرز تهیه کال کباب

ابتدا بادمجان‌ها را خوب بشویید و بدون این که پوست بکنید روی ذغال کبابی کنید. اگر به منقل دسترسی ندارید روی اجاق خانه کبابی کنید. بعد از این که بادمجان‌ها کبابی شدن، پوست بادمجان‌ها را خوب بگیرید و داخل یک کاسه بزرگ با گوشت‌کوب بکوبید تا حالت پوره بگیرد.

گردو را داخل مخلوط‌کن آسیاب کنید و به بادمجان کبابی اضافه کنید.

حالا شروع به اضافه کردن مابقی مواد کنید. بهتر است سبزی معطر خرد شده، آب انار ترش، سیر رنده شده و در صورت تمایل رب انار ترش رو کم کم اضافه کرده و مواد را مخلوط کرده و طی چند مرحله تست کنید تا به طعم دلخواه خود برسید.

در نهایت به مقدار کافی نمک و گلپر اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

طرز تهیه خورش ترشه تره

کال کباب آماده است. برای این که مزه‌ها بیشتر به خورد هم بروند و طعم بهتری پیدا کنند، آن را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.
نکات طرز تهیه کال کباب

اگر سبزیجات محلی در دسترس‌تان نیست، فقط از نعناع استفاده کنید.
مقدار سیر بیشتر بستگی به ذائقه‌تان دارد.
دانه‌های انار ترش طعم خوبی به کال کباب می‌دهد اما اگر در دسترس نیست می‌توانید آن را حذف کنید.

مواد لازم:

۵۰۰ گرم بادمجان کبابی
نصف پیمانه گردو آسیاب شده
۳ تا ۴ قاشق سبزی معطر خرد شده (نعنا، خالواش، چوچاق)
۳ تا ۴ قاشق چای‌خوری سیر رنده شده
نصف پیمانه آب انار ترش
یک‌ونیم قاشق چای‌خوری گلپر
نمک به مقدار لازم
رب انار ترش در صورت تمایل

طرز تهیه

ابتدا بادمجان‌ها را خوب بشویید و بدون این که پوست بکنید روی ذغال کبابی کنید. اگر به منقل دسترسی ندارید روی اجاق خانه کبابی کنید. بعد از این که بادمجان‌ها کبابی شدن، پوست بادمجان‌ها را خوب بگیرید و داخل یک کاسه بزرگ با گوشت‌کوب بکوبید تا حالت پوره بگیرد.

گردو را داخل مخلوط‌کن آسیاب کنید و به بادمجان کبابی اضافه کنید.

حالا شروع به اضافه کردن مابقی مواد کنید. بهتر است سبزی معطر خرد شده، آب انار ترش، سیر رنده شده و در صورت تمایل رب انار ترش رو کم کم اضافه کرده و مواد را مخلوط کرده و طی چند مرحله تست کنید تا به طعم دلخواه خود برسید.

در نهایت به مقدار کافی نمک و گلپر اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

کال کباب آماده است. برای این که مزه‌ها بیشتر به خورد هم بروند و طعم بهتری پیدا کنند، آن را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه کال کباب

اگر سبزیجات محلی در دسترس‌تان نیست، فقط از نعناع استفاده کنید.
مقدار سیر بیشتر بستگی به ذائقه‌تان دارد.
دانه‌های انار ترش طعم خوبی به کال کباب می‌دهد اما اگر در دسترس نیست می‌توانید آن را حذف کنید.
طرز تهیه کال کباب

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی