آموزش طرز تهیه کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
برای درست کردن این غذا نیازی به جدا جدا پختن مواد نیست. وقتی تمام مواد را خرد و ریز کردید آن ها را با هم مخلوط کرده و بگذارید در آرام پز آماده شود. بعد از آماده شدن کاسرول آن را با سالاد سبزیجات سرو کنید.
مواد مورد نیاز:
۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده
۲ عدد پیاز خلال شده
۲ پیمانه فیله گوشت یا مرغ یا ژامبون
۸ الی ۱۰ عدد سیب زمینی ورقه ورقه شده
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
۳۰۰ گرم سوپ قارچ آماده
½ پیمانه شیر
½ قاشق چای خوری پودر سیر
½ قاشق چای خوری نمک
½ قاشق چای خوری فلفل
گام اول: مواد را آماده کنید: پنیر را رنده کنید، پیازها را خرد کنید، گوشت یا ژامبون را خرد کنید، سیب زمینی ها را پوست گرفته و ورقه ورقه کنید و جعفری را خرد کنید.
نکته: اگر می خواهید با سیب زمینی ها شروع کنید آن ها را پس از ورقه ورقه کردن داخل آب قرار دهید تا رنگ سیب زمینی ها قهوه ای نشود.
نکته: ورقه کردن سیب زمینی با رنده راحت تر است.
گام دوم: مواد را با هم ترکیب کنید.
گوشت، پیاز و پنیر را داخل ظرفی بریزید.
کاسرول ژامبون و سیب زمینی پنیری
با دست آن ها را مخلوط کنید.
گام سوم: مواد را لایه بندی کنید.
ابتدا یک لایه سیب زمینی داخل ظرف آرام پز بریزید. دوباره روی آن یک لایه از مواد ترکیبی پنیر، پیاز و گوشت بریزید. این لایه ها را چند مرتبه تکرار کنید تا همه مواد و سیب زمینی ها تمام شود.
گام چهارم: مخلوط شیر را اضافه کنید.
داخل ظرفی سوپ قارچ، شیر، نمک، فلفل، سیر و جعفری را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط شیر را روی مواد چیده شده داخل آرام پز بریزید.
گام پنجم: مواد را بپزید.
درب آرام پز را ببندید و روی ۴ ساعت تنظیم کنید.
گام ششم: نوش جان کنید.
۱۰ دقیقه بعد از آماده شدن غذا بگذارید کمی سرد شود و در این مدت سیب زمینی ها بیشتر طعم مواد را به خود جذب می کند.
در آخر روی آن کمی جعفری خرد شده تازه بریزید و میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه