آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
برای درست کردن این غذا نیازی به جدا جدا پختن مواد نیست. وقتی تمام مواد را خرد و ریز کردید آن ها را با هم مخلوط کرده و بگذارید در آرام پز آماده شود. بعد از آماده شدن کاسرول آن را با سالاد سبزیجات سرو کنید.

مواد مورد نیاز:

۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده
۲ عدد پیاز خلال شده
۲ پیمانه فیله گوشت یا مرغ یا ژامبون
۸ الی ۱۰ عدد سیب زمینی ورقه ورقه شده
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
۳۰۰ گرم سوپ قارچ آماده
½ پیمانه شیر
½ قاشق چای خوری پودر سیر
½ قاشق چای خوری نمک
½ قاشق چای خوری فلفل
طرز تهیه کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری
گام اول: مواد را آماده کنید: پنیر را رنده کنید، پیازها را خرد کنید، گوشت یا ژامبون را خرد کنید، سیب زمینی ها را پوست گرفته و ورقه ورقه کنید و جعفری را خرد کنید.

نکته: اگر می خواهید با سیب زمینی ها شروع کنید آن ها را پس از ورقه ورقه کردن داخل آب قرار دهید تا رنگ سیب زمینی ها قهوه ای نشود.
طرز تهیه کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری
نکته: ورقه کردن سیب زمینی با رنده راحت تر است.
طرز تهیه کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری
گام دوم: مواد را با هم ترکیب کنید.

گوشت، پیاز و پنیر را داخل ظرفی بریزید.
طرز تهیه کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری
کاسرول ژامبون و سیب زمینی پنیری

با دست آن ها را مخلوط کنید.
طرز تهیه کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری
گام سوم: مواد را لایه بندی کنید.

ابتدا یک لایه سیب زمینی داخل ظرف آرام پز بریزید. دوباره روی آن یک لایه از مواد ترکیبی پنیر، پیاز و گوشت بریزید. این لایه ها را چند مرتبه تکرار کنید تا همه مواد و سیب زمینی ها تمام شود.
طرز تهیه کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری
طرز تهیه کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری
طرز تهیه کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری
طرز تهیه کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری
گام چهارم: مخلوط شیر را اضافه کنید.

داخل ظرفی سوپ قارچ، شیر، نمک، فلفل، سیر و جعفری را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط شیر را روی مواد چیده شده داخل آرام پز بریزید.
طرز تهیه کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری
گام پنجم: مواد را بپزید.

درب آرام پز را ببندید و روی ۴ ساعت تنظیم کنید.
طرز تهیه کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری
گام ششم: نوش جان کنید.

۱۰ دقیقه بعد از آماده شدن غذا بگذارید کمی سرد شود و در این مدت سیب زمینی ها بیشتر طعم مواد را به خود جذب می کند.

در آخر روی آن کمی جعفری خرد شده تازه بریزید و میل کنید.
طرز تهیه کاسرول گوشت و سیب زمینی پنیری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی