آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه کاری ران مرغ با سبزیجات

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کاری ران مرغ با سبزیجات . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لاز م برای 7 نفر

ران مرغ 1800 گرم
گوجه فرنگی رسیده 1 کیلوگرم
عصاره مرغ 450 گرم
سیب زمینی 200 گرم
گل کلم 250 گرم
عدس قرمز 180 گرم
نخود فرنگی منجمد 150 گرم
خمیر کاری 1/2 پیمانه
برگ کاری تازه 1/4 پیمانه
گشنیز تازه 1/4 پیمانه
پیاز 3 عدد
کره آب کرده 1 قاشق غذا خوری
ترشی لیمو به مقدار لازم

طرز تهیه

1-کره را در تابه چدنی بزرگ روی حرارت نسبتاً بالا آب کنید

2-ساق مرغ‌ها را از بشوئید و استخوان آنها را خارج کنید

3-تمام ساق‌ها را به ترتیب در کره سرخ کنید (هر طرف به مدت ۲ دقیقه) تا زمانیکه طلایی شوند.

4-سپس مرغ‌های سرخ شده را به ظرفی جدا منتقل کنید

5-پیازها را ورق های و نازک خرد کنید.

6-پس از اتمام سرخ شدن مرغ‌ها شعله را کم کنید. پیاز را اضافه کرده و هم بزنید تا پیاز کاراملی شود. (حدود ۱۰ دقیقه)

7-خمیر کاری و برگ های کاری را اضافه کنید. آن را هم بزنید، به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانی که بوی کاری بلند شود.

8-عصاره مرغ و گوجه فرنگی فیله شده و خرد‌شده را اضافه کرده و آن را به نقطه جوش برسانید

9-بگذارید یخ نخود فرنگی باز شود

10-سیب زمینی و هویج را در ابعاد ۴ سانتیمتری برش دهید.

11-تکه های مرغ، سیب زمینی، هویج و عدس را اضافه کنید. شعله را کم کنید. در ظرف را گذاشته و ۲۵ دقیقه اجازه بدهید تا بپزد.

1-پس از این زمان گل های گل کلم را از هم جدا کنید و به قابلمه اضافه کنید. در آن را بردارید ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بگذارید بپزد یا تا زمانیکه نرم شود، هر از گاهی آن را هم بزنید

13-نخود فرنگی ها را ۲ دقیقه آخر اضافه کنید تا بپزد.
14-گشنیز را خرد کنید
۱
15-گشنیز را اضافه کرده و با ترشی لیمو سبز سرو کنید
طرز تهیه کاری ران مرغ با سبزیجات

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی