آموزش طرز تهیه کاتمر پسته ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 لایه یوفکا برای باقلوا
60 گرم سرشیر(یا نداشتین، خامه معمولی)(مقدارشو خواستین، کم یا زیاد کنین)
3 قاشق غذاخوری پسته
1 قاشق غذاخوری پودر شکر
3 قاشق غذاخوری کره(tereyağı)
طرز تهیه
اولین لایه یوفکارو روی میز بزارین و کره آب شده رو با فرچه روش بزنین و دومین یوفکارو بزارین روش و همینجوری 4 تا یوفکارو روی هم بزارین(بین همشون کره آب شده بزنین). سر شیر هارو روی یوفکاتون پخش کنین(مثل شکل). بعدش روش پودر شکر و پسته بزنین و مثل شکل تا کنین. درون تابه ای کره رو بمالین و کاتمر رو سرخ کنین(پشت و رو). برای سرو کردن میتونین روش پسته بپاشین و با بستنی یا سرشیر تزیین کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه