آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه ژله

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ژله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

پودر ژله انگور
پودر آلورا
خامه صبحانه : ۳ قاشق غذا خوری
بستنی لیوانی وانیلی یک عدد
پودر ژلاتین : ۱ قاشق مرباخوری (که با یک سوم استکان آب سرد بن ماری میکنیم)

طرز تهیه

برای قسمت های سفید از ژله آلورا و بستنی و خامه استفاده کنید. ژله آلورا را به اندازه ای که می خواید درست کنید و وقتی کاملا خنک شد بستنی و خامه رو اضافه کنید. (و مقدار خیلی کمی از ژلاتین. اگه دوست داشتید) و قسمتهایی رو که می خواید سفید باشه بریرید و ظرف رو با یک تکیه گاه کج توی یخ چال بذارید. لازمه چند گلبرگ کنار هم رو اول بریزید اونها که بستن گلبرگ های دیگه رو پر کنید و بذارید ببنده. تمام قسمت هایی رو که می خواید سفید باشه رو به این روش انجام بدید.
پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آبجوش کاملا حل کنین و بذارین تا از گرما بیفته. خامه و بستنی و ژلاتین بن ماری شده رو کاملا مخلوط کنین و به ژله تون اضافه کنین و خوب هم بزنین تا اصلا ناخالصی نداشته باشه و توی قالبتون بریزین و بذارین دوسه ساعت تا کاملا سفت بشه. بعد برگردونین توی ظرف سروتون و اگه دوست داشتین با خامه یا میوه تزئین کنین.
‌‌‌
✔نکات
۱. می تونید بعد از لایه بنفش یک لایه هم از ژله سفید تون روش بریرید.
۲. برای خوشرنگ شدن ژله می تونید یه مقدار کم رنگ خوراکی اضافه کنید. و برای براق شدن می تونید گلوکز هم اضافه کنید.
۳. اگه کمتر آب بریزید پودر ژلاتین لازم نیست بریزید.
‌‌‌
طرز تهیه ژله

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی