آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه ژله گلابی و آناناس با پوره موز

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ژله گلابی و آناناس با پوره موز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 قاشق غذاخوری کره
نیم پیمانه آب
وانیل
پودر ژله گلابی
پودر ژله آناناس
4 موز متوسط (پوره شده)
آب 1ونیم عدد لیمو

لایه دوم:
پودر ژله تمشک
3-4 موز اسلایس شده
حدود 15-18 تا بیسکوییت کوچک لیدی فینگر

برای خیس کردن بیسکوییت ها:
1/4 پیمانه آب
1 قاشق چایخوری آب لیمو
1 قاشق چایخوری شکر

طرز تهیه

داخل تابه، کره و آب رو حرارت بدین تا کره حل شه و مخلوط خیلی گرم شه.بعد از روی حرارت بردارید و وانیل، ژله گلابی و آناناس رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا حل شن،سپس بزارین کنار تا سرد شه.آب لیمو رو به پوره موز اضافه و مخلوط کنین تا سیاه نشه و اینو به مخلوط ژله ها اضافه کنین و مخلوط کنین.
حالا ژله تمشک رو در 1 پیمانه آب جوش حل کنین و بزارین سرد شه.بعد در یک قالب 20 در 20 سانتیمتری، ابتدا بیسکوییت هارو خیس کنین و بچینین، بعد کمی از مخلوط موز رو روشون بریزین تا اونجاییکه شناور نشن، بعد بزارین یخچال سفت شه(ولی نه خیلی زیاد) بعد بقیه مخلوط موز رو روش بریزین و بزارین مقداری خودشو بگیره که بتونین ژله تمشک رو روش بریزین و باهم مخلوط نشن و در عین حال، دولایه متفاوت هم نشن.بعد موز هارو اسلایس کنین و روش بچینین و ژله تمشک رو روش بریزین و بزارین یخچال تا کاملا سفت شه
طرز تهیه ژله گلابی و آناناس با پوره موز

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی