آموزش طرز تهیه ژله مورب انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 بسته ژله انار
۱ بسته ژله آلوورا
نصف لیوان شیر پرچرب
دانه انار یک پیمانه
طرز تهیه
اول ژله انار را در یک لیوان آب جوش حل کرده و بعد از اینکه روی سماور درحال جوش گذاشتیم و کاملا شفاف شد به آن یک لیوان سرخالی آب سرد اضافه میکنیم،یک بسته ژله ی آلوورا را هم دریک لیوان آب جوش حل کرده و بعد از شفاف شدن میذاریم خنک بشه،قالب رو که من از کاسه استفاده کردم چرب کرده و انارها رو داخلش میریزیم و در کناری جمع میکنیم و روی آن مقداری ژله انار میریزیم و بصورت مورب یا کج داخل فریزر میذاریم،بعد از خنک شدن آلوورا بهش نصف لیوان شیری که به دمای محیط رسیده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .بعد از اینکه لایه اول تقریبا بست مقداری ژله شیر آلوورا را روی لایه اول به همان صورت مورب میریزیم و دوباره میذاریم تو فریزر تا تقریبا ببنده بعد از اینکه تقریبا بست دوباره ژله انار روش میریزیم و همانطور کج روی آن میریزیم و به همین صورت لایه ها رو میریزیم تا قالب پرشود و میذاریم ۴ ساعتی تو یخچال بمونه و کامل ببنده بعد قالب رو چند ثانیه داخل آب جوش قرار داده و کناره هاش رو با چاقو آزاد کرده و داخل ظرف موردنظر برمیگردونیم همیشه ظرفی که قراره ژله توش برگردونده بشه خیس کنید تا اگه ژله تو وسط نیوفتاد بتونید جا به جاش کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه