آموزش طرز تهیه ژله شمعی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
برای این دوتا ژله شمع به یک بسته پودر ژله آلوورا، ۱/۵ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین، شیرو لیوان کاملأ استوانه ای نیاز داریم، اول پودر ژله آلوورا رو در یک لیوان آب جوش حل میکنیم وروی کتری در حال جوش میذاریم تا ذراتش حل شود، ۱/۵ قاشق پودر ژلاتین رو هم تو ظرفی میریزیم و کمی آب سرد بهش اضافه میکنیم تا حالت اسفنجی پیدا کند بعد اونم میذاریم روی کتری تا ذراتش حل شود بعد ژلاتین حل شده رو به ژله آلوورای حل شده که هنوز گرمه اضافه میکنیم وکمی هم میزنی ومیذاریم کنار تا خنک شود، شیر را هم از یک ساعت قبل از یخچال درمیاریم تا به دمای محیط برسه، وقتی دمای شیر وژله یکی شد یک لیوان شیر رو به ژله اضافه میکنیم وهم میزنیم ولیوانامونو چرب میکنیم وژله شیر رو توش میریزیم، تو یکی از لیوانا کمتر از اونیکی ژله میریزیم تا جلوه قشنگتری داشته باشه، بعد بذارین تو یخچال تا ۳ ساعت خوب خودشو بگیره( البته به جای شیر از بستنی هم میشه استفاده کرد ولی باید بستنی رواز قبل از فریزر دربیاریم تا کاملأ ذوب شود). کمی از ژله رو تو ظرفی که قراره ژله هاتونو توش برگردونین بریزین تا بعدأ شمعها باهاش ثابت بشن، ژله های توی لیوان رو از یخچال درمیاریم و کناره هاشو با نوک چاقو وبا دقت تمام آزاد میکنیم وداخل آب داغ میذاریم بعدژله هارو با دقت وبه کمک چاقو از لیوان درمیاریم و برمیگردونیم تو ظرف سرو، درآوردنش کمی سخته ودقت میخواد تا ژله ها آسیب نبینن، هردوتا ژله رو چسبیده به هم قرار بدین تا کج نشن، بعد هر طرحی دوست داشتین با قلمو یا ماژیک خوراکی ورنگهای خوراکی روی شمعها بکشید، برای فتیلش هم میشه از توتفرنگی نصف شده یا سیب یا هندوانه یا ژله زرد استفاده کرد ولی من از مقوا استفاده کردم تا طبیعی تر بشه که موقع خوردن از داخل ژله درآوردم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه