آموزش طرز تهیه چی بورک گوشتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2عدد تخم مرغ
1 لیوان آب ولرم
1 قاشق مربا خوری نمک
3.5 لیوان آرد
برای داخل بورک:
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
2 عدد فلفل سیوری سبز (معمولا شیرین هست میتوانید از فلفل تند هم استفاده کنید)
1 مشت جعفری
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه
برای خمیر آرد و نمک را داخل ظرفی بریزید وسط آرد را باز کنید تخم مرغ ها را وسط آرد بشکنید و هم بزنید. در حالیکه آرد را کم کم با تخم مرغ هم میزنید آب را هم کم کم بریزید و شروع به ورز دادن خمیر کنید. آب به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.
روی خمیر دستمال بکشید تا استراحت کند و در این زمان مواد داخل را آماده کنید. گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده ، فلفل و جعفری ریز خرد شده ، نمک و ادویه ها را داخل ظرفی بریزید و خوب ورز بدید.
روی میز آرد بپاشید و خمیر را تا جاییکه میتوانید با وردنه باز کنید. سپس به شکل دایره برش بزنید من از در قوری بزرگ استفاده کردم(با بشقاب یا با در قابلمه برش بزنید). یا میتوانید تیکه های کوچکی از خمیر بردارید و به شکل دایره باز کنید. سپس 1 قاشق از مواد داخل (خام) در نصف خمیر پخش کنید و نصف دیگر خمیر را روی مواد گوشتی آورده اطراف خمیر را با چنگال محکم کنید خمیرهای باقیمانده را جمع کنید و مجدد باز کرده بورک ها را آماده کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید تا روغن اضافی گرفته شود. سپس با دوغ و یا با چای ، هر جور که دوست دارید سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه