آموزش طرز تهیه چیپس ذرت خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 لیوان آرد ذرت
نصف لیوان آرد
1 عدد پیاز کوچک
در صورت تمایل 1 یا 2 حبه سیر
حدود نصف استکان آب
1 قاشق چای خوری آویشن
1 قاشق چای خوری نعناع
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده( pulbiber)
1 قاشق چای خوری نمک
روغن مایع برای سرخ کردن
برای سس:
1 استکان ماست چکیده
1 قاشق مرباخوری نعناع
میتوانید ادویه های مورد دلخواه استفاده کنید
طرز تهیه
در ظرفی آرد ذرت ، آرد ، پیاز ریز رنده شده(سیر رنده شده به دلخواه) ، نعناع، آویشن، نمک ، فلفل قرمز پرک شده را ریخته و با کنترل آب را اضافه کرده هم میزنیم تا به قوام خمیر برسد خمیر را روی میز کار آرد پاشیده شده میذاریم و کمی آرد روی خمیر میپاشیم و با وردنه تا جایی که بتونیم نازک باز میکنیم . خمیر را ابتدا برش های طولی پهن میزنیم و سپس برش مثلثی میزنیم و در سینی میذاریم . سپس در روغن داغ دو طرف چیپس را سرخ میکنیم و روی دستمال کاغذی حوله ای که داخل ظرف سرو گذاشتیم میذاریم. برای سس ماست و نعناع را مخلوط کنید .(با ادویه های دلخواه میتوانید سس را آماده کنید) با این سس چیپس های ترد را با لذت میخوریم. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه