آموزش طرز تهیه چیز کیک یخچالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پنیر خامه ای( ماسکارپونه) ۲۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور ۲ بسته
کره ۱۰۰ گرم
ژله آلوورا ۱ بسته
شکر سه چهارم پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
یک بسته ژله از طعم دلخواه
طرز تهیه
برای لایه زیری بیسکویتهارو با دست کمی خرد میکنیم وتوی میکسر یا آسیاب میریزیم تا خوب خرد کنه، وقتی خرد شد کره آب شده رو بهش اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم، اگه قالب کمربندی داشته باشین از اون استفاده کنین، اگه ندارین داخل یه کاسه که اندازش برای چیز کیک متناسب باشه سفلون بکشید وتوی اون درست کنید ولی من از قالب کمربندی استفاده کردم، کاغذ روغنی رو ته قالب کمربندی میذاریم ومخلوط بیسکویتها با کره رومیریزیم توش و با پشت کفگیر خوب فشرده میکنیم و۲۰ دقیقه میذاریم توی فریزر، تو این فاصله باید لایه وسط رو آماده کنیم، پنیر خامه ای وشکرو وانیل رو با همزن خوب میزنیم بعد خامه رو بهش اضافه میکنیم ودوباره میزنیم تا مواد خوب مخلوط بشن، یک بسته ژله آلوورا رو با ۴ قاشق غذاخوری آب جوش حل میکنیم و میذاریم روی کتری تا ذراتش خوب حل بشه بعد بهش ۴ حبه یخ اضافه میکنیم وبعد از خنک شدن به موادمون اضافه میکنیم ودوباره با همزن میزنیم تا ذرات ژلاتین خوب حل بشه، قالبو از فریزر در میاریم وموادمون روی لایه بیسکویتی میریزیم وسطحشو صاف میکنیم ومیذارریم تو یخچال تا ۲ ساعتی کمی سفت بشه، حالا نوبت لایه آخر یا لایه ی ژله ای هست، یک بسته ژله از هر رنگی که دوست دارین با یک لیوان آب جوش حل کنید و۸ حبه یخ بهش اضافه کنید، برای این یخ اضافه میکنیم که ژلمون زود ببنده، ژله رو آروم روی لایه دوم میریزیم ومیذاریم تو یخچال، اگه خواستین میوه توش بذارین باید وقتی ژله نیم بند شد میوه ها رو توی ژله روی چیز کیک بچینید، وقتی ژله روش هم کامل بست اول با چاقو دیواره های چیز کیکو جدا میکنیم و بعد کمربند قالبو باز میکنیم وبه آرامی چیز کیکو بیرون میاریم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه