آموزش طرز تهیه چیز کیک بادام زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
در این مقاله میخواهیم طرز تهیه چیز کیک بادام زمینی را به شما آموزش دهیم. همان طور که میدانید چیز کیکها هم به صورت سرد و هم به صورت گرم (داخل فر) درست میشوند. این چیز کیک از نوع سرد است و نیازی به فر ندارد. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
4 پیمانه بیسکویت شکلاتی کرمدار (پودر شده)
یکچهارم کره ذوب شده
۲۰۰ گرم پنیر لبنه ساده
۲۰۰ گرم پنیر لبنه شکلاتی
یکدوم پیمانه کره بادام زمینی
یکچهارم پیمانه شکر
۲ قاشق سوپخوری پودر ژلاتین
یکونیم پیمانه شیر سرد
۵۰ گرم بادام زمینی برشته بدون پوست (خرد شده)
خامه قنادی فرم گرفته مقداری برای تزیین
طرز تهیه
کف و دیوارههای سینی ۲۳×۲۳ سانتی متری را با کیسه نایلونی بپوشانید.
یکدوم پیمانه از پودر بیسکویت را کنار بگذارید و بقیه آن را با کره مخلوط و کف قالب بریزید و به صورت یکنواخت کف قالب خوب فشرده کنید.
پودر ژلاتین، شکر و شیر سرد را با هم مخلوط کنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شیر گرم و ژلاتین ذوب شود اما به هیچ وجه نجوشد.
پنیر لبنه ساده و کره بادام زمینی را مخلوط کنید و نیمی از مخلوط شیر و ژلاتین را به آن اضافه و مخلوط کنید. مایه را کف قالب بریزید و روی آن مقداری پودر بیسکویت و بادام زمینی خرد شده بپاشید و حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا ببندد.
پنیر لبنه شکلاتی را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. باقیمانده مخلوط شیر و ژلاتین را به آن اضافه و مخلوط کنید و روی لایه قبلی دسر بریزید و مجددا به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
پس از این مدت دسر را از قالب خارج، برش بزنید و با خامه قنادی فرم داده شده و مقداری پودر بیسکویت و بادام زمینی خرد شده تزیین و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه