آموزش طرز تهیه چیز کیک انار بدون نیاز به فر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 5نفر
بیسکویت مادر 300 گرم
کره آب شده 100 گرم
عسل 1 قاشق سوپ خوری
گردو آسیاب شده 1/2 پیمانه
خرما بدون هسته 4 عدد
مواد لازم برای لایه پنیری
پنیر خامه ای 300 گرم
خامه فرم گرفته 1 پیمانه
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپ خوری
آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری
شکر 1/4 پیمانه
دانه انار 1.5 پیمانه
طرز تهیه
1-ابتدا لایه بیسکویتی را آماده کنید. بیسکویت ها، کره، عسل، گردو های آسیاب شده و خرماهای پوست گرفته و خرد شده را داخل غذاساز بریزید تا مواد کاملا خرد شده و نرم شوند. قالب کمربندی را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مخلوط را داخل آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا یک لایه داخل قالب تشکیل شود. قالب را به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
2-در این میان لایه پنیری را آماده کنید. پودر ژلاتین را داخل نصف پیمانه آب بریزید، سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملا در آب حل شود. بعد آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کاملا خنک شود.پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا نرم شود، سپس خامه فرم گرفته، شکر و آب لیمو را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. وقتی مخلوط ژلاتین آماده شد، آن را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. در انتها نیمی از دانه های انار را اضافه کنید.
3-قالب را از یخچال درآورید، سپس مخلوط پنیر را روی آن بریزید. دوباره قالب را به مدت حداقل ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا لایه پنیری خودش را بگیرد و چیز کیک آماده شود.بهتر است بگذارید قالب یک شب داخل یخچال بماند.
4-بعد از این که چیز کیک آماده شد، قالب را از یخچال خارج کنید، سپس به آرامی کیک را از قالب درآورید و آن را با دانه های انار تزیین کنید. حالا می توانید آن را سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه