آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه چیزکیک گلابی و زنجبیل

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه چیزکیک گلابی و زنجبیل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای لایه اول:
75 گرم کره نرم
30 گرم پودر قند
1 تخم مرغ
30 گرم پودر بادام
150 گرم آرد
1 پنس نمک
40 گرم کره آب شده

برای فیلینگ پنیری:
400 گرم پنیر خامه ای
90 گرم پودر قند
1 زرده تخم مرغ
2 تخم مرغ
1ونیم قاشق چایخوری عصاره وانیل
55 میلی لیتر خامه پرچرب

برای تاپینگ:
120 میلی لیتر خامه پرچرب
15 گرم پودر قند
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده ریز

برای گلابی پخته:
3 گلابی متوسط، بدون دانه و پوست کنده
700 میلی لیتر آب
180 گرم شکر
1 چوب دارچین
2 دانه هل، خرد شده
1 گل میخک یا بادیان ختایی

طرز تهیه

برای لایه اول، کره و 30 گرم پودر قند رو خوب مخلوط کنید تا رنگش روشن شه و خامه ای شه، تخم مرغ و پودر بادام رو اضافه کنید و مخلوط کنین، در آخر آرد و نمک رو الک کنین و مخلوط کنین تا مخلوط شن، زیاد نه.بعد مخلوط رو روی دو سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، پخش کنین، 30 دقیقه بزارین یخچال، بعد دربیارین و در فر گرم شده 175 درجه بزارین، 15-18 دقیقه بپزن تا گوشه هاشون قهوه ای طلایی شه.بعد ازینکه کاملا سرد شدن، خرد کنین و داخل مخلوط کن، پودر کنین، حالا 40 گرم کره رو اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط رو داخل قالب 18 سانتیمتری فشار بدین. بعد بزارین کنار.
برای فیلینگ پنیری، پنیر و پودر قند رو 5 دقیقه با همزن بزنین، تخم مرغ ها و زرده رو اضافه کنید و بزنین وانیل رو اضافه کنید، خامه رو اضافه کنید و بزنین، مخلوط رو روی لایه اول بریزین و در فر گرم شده 130 درجه 1 ساعت و 15 دقیقه بپزین.
فر رو خاموش کنید و داخل فر، 15 دقیقه بزارین سرد شه، بعد دربیارین روی سیم کاملا سرد شه.
برای تاپینگ، خامه و شکر رو فرم بدین، وانیل رو اضافه کنید، زنجبیل هم اضافه کنید و مخلوط کنین.
برای گلابیها، آب و شکر، چوب دارچین، گل میخک ستاره ای و هل ها رو در قابلمه سس مخلوط کنین، بجوشونین، گلابیهارو داخلش بندازین، حرارت رو کم کنین و 30 دقیقه بپزین بعد از روی حرارت بردارید و 1 ساعت بزارین داخل شربت بمونن.
چیزکیک رو از قالب دربیارین،روی ظرف سرو بزارین و روش تاپینگ رو بدین و گلابی هارو روش بچینین یا کنارش،گلابیها درسته هستن پس از پایینشون دانه هاشونو کلا خارج کنین.
اون پر هم کارامله که نازک از بالا ذیخته شده تا تا برسه سرد و سفت و نازک شه.
نکته:گلابیهارو یک روز قبل درست کنین
طرز تهیه چیزکیک گلابی و زنجبیل

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی