آموزش طرز تهیه چیزکیک میوه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
200 گرم بیسکوییت ریز خرد شده(ترجیحا پتی بور و یا بیسکوییت سبوس دار جو)
100 گرم کره آب شده
مواد چیز کیک:
100 گرم کره نرم شده
200 گرم شکر(از 1 لیوان کمی بیشتر)
2 پاکت وانیل شکری(10 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
4 عدد تخم مرغ
74 گرم نشاسته ذرت(از نصف لیوان کمی بیشتر)
1 کیلوگرم ماست چکیده بی نمک یا پنیر لبنه و یا پنیر لور نرم فقط یکی از اینها(من کوارک 40% استفاده کردم.)
1 پاکت 200 گرمی خامه صبحانه
برای روی آن:
نصف کاسه نارنگی
نصف کاسه تمشک
برای براق شدن آن:
یادداشت: در ضبط ویدئو دو برابر موادی که الان ذکر میکنم را استفاده کردم ولی اضافه ماند. چون نصف آن کافیست اینجا اندازه مواد را نصف میدهم. در اینصورت اندازه ها درست خواهند بود.
250 میلی لیتر آب سرد
2 قاشق غذاخوری شکر
1 پاکت ژله ساده تارت(دکتر اوکتر داره ولی نمیدونم ایران پیدا میشه یا نه) و یا 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
*اندازه لیوان مورد استفاده : 170 میلی لیتر
*اندازه قالب مورد استفاده : 19×29
سانتیمترمربع
طرز تهیه
ابتدا بیسکویت ریز آسیاب شده و کره آب شده را خوب مخلوط کنید. مخلوط را کف قالبی که کاغذ روغنی انداخته شده به کمک لیوان با فشار دادن پهن کنید.
داخل فر 180 درجه گرم شده با حرارت از بالا و پایین ، بدون فن 8_10 دقیقه بپزید.
سپس کره نرم شده و شکر را با همزن برقی هم بزنید. 2 پاکت وانیل و تخم مرغ ها را اضافه کرده دوباره هم بزنید. سپس ماست چکیده(کوارک) را اضافه کرده، تا وقتی یکدست شود به هم زدن ادامه دهید. درآخر خامه را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.
مواد را روی مواد بیسکوییتی پخته شده بریزید. داخل فر 175 درجه گرم شده 55_60 دقیقه بپزید.
روی چیزکیکی که به دمای اتاق رسیده همانطور که در ویدئو مشاهده میکنید به ترتیب میوه ها را بچینید.
سپس داخل قابلمه کوچکی آب، شکر، ژله تارت(یا نشاسته ذرت) ریخته خوب هم بزنید و روی اجاق تا وقتی که غلیظ شود مدام هم زده بپزید. و در حالتی که گرم است به طور یکسان روی میوه ها بریزید. یک شب داخل یخچال استراحت بدید و سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه