آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورشت چغاله بادام؛ طعم خوش بهاری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورشت چغاله بادام؛ طعم خوش بهاری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
گوشت خورشی: 400 گرم
پیاز: یک عدد
چغاله بادام: 300 گرم
نعناع و جعفری خرد شده: مجموعا 300 گرم
نمک، فلفل و ادویه دلخواه: به مقدار دلخواه
آب: 4 لیوان

طرز تهیه

پیازها را با کمی ادویه و زردچوبه، بدون اضافه کردن نمک تفت بدهید.
به این ترتیب کاملا آب گوشت کشیده می شود. بعد از این که آب گوشت کاملا کشیده شد، نعناع و جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت بدهید تا رنگ سبزی ها تغییر کند.
بعد از تغییر رنگ سبزی ها چغاله های پاک و شسته شده را اضافه کنید.
کمی تفت داده و در قابلمه را به مدت 4 دقیقه بگذارید.
سپس در قابلمه را برداشته و به آن چهار لیوان آب اضافه کنید.
یک ساعت باید صبر کنید تا چغاله ها و گوشت کاملا بپزند.
بعد از پختن کامل گوشت و چغاله بادام ها به خورش، نمک و آبغوره اضافه کرده و 15 دقیقه صبر کنید تا خورش طعم دار شود.
خورش آماده است.

نکته

می توانید به جای گوشت قرمز از هر نوع گوشت دیگری هم استفاده کنید اما روش پخت به همین شکل است.
از همان ابتدا نباید به غذا نمک اضافه کرد چون چغاله ها سفت می شوند.
می توانید به این خورش کمی رب هم اضافه کنید.
طرز تهیه خورشت چغاله بادام؛ طعم خوش بهاری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی