آموزش طرز تهیه چوربا قارچ خامه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
_8 عدد قارچ
1 عدد پیاز
1 قاشق کره
3_2 قاشق روغن مایع
1 قاشق غذاخوری پر آرد
1 لیتر آب
200 میلی (1 قوطی) خامه مایع (خامه صبحانه هم میشه)
نمک ، فلفل سیاه و نعناع خشک
برای روی چوربا:
پودر فلفل قرمز
روغن مایع
طرز تهیه
روغن مایع ، کره و پیاز را داخل قابلمه ای بریزید و تفت بدید. قارچ ریز خرد شده را اضافه کنید و خوب تفت بدید. سپس آرد را اضافه کنید و آرام آرام آب جوش را بریزید و هم بزنید و اجازه بدید بجوشد. سپس خامه مایع را داخل چوربای در حال جوش بریزید و خیلی کم بجوشانید(اگر خامه صبحانه استفاده میکنید کمی هم بزنید و چند قاشق از آب چوربا را اضافه کنید و باز کمی هم بزنید و سپس داخل چوربا بریزید و هم بزنید). سپس نمک ، فلفل سیاه و نعناع خشک را اضافه کنید و هم بزنید. پودر فلفل قرمز را داخل روغن تفت بدید و روی چوربا بریزید و سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه