آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه زولبیا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه زولبیا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

نشاسته گل یک لیوان (حدود ۱۱۰ گرم)
ماست چکیده نصف لیوان (حدود ۱۰۰ گرم)
شربت غلیظ ۱/۵ قاشق غذاخوری (که همون شربت زولبیاست و پایینتر دستورشو نوشتم)
آرد سفید ۱/۵ قاشق غذاخوری(حدود ۲۰ گرم)
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
زعفران حل شده درآب ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت:
شکر ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
گلوکز ۱ قاشق غذاخوری
جوهر لیمو نصف ق چ (یا آبلیمو ۱ قاشق چایخوری)
گلاب دو قاشق غذاخوری
زعفران حل شده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای شربت زولبیا دو لیوان شکر و یک لیوان آب رو داخل قابلمه بریزید و بدون اینکه با قاشق هم بزنید روی حرارت بذارید همین که به جوش اومد گلوکز و جوهرلیمو رو اضافه کنید اگه جوهر لیمو ندارید اشکالی نداره از آبلیمو هم میتونید استفاده کنید.
گلوکز رو حذف نکنید چون باعث غلیظ شدن و براق شدن شربت میشود.
جوهر لیمو یا آبلیمو هم باعث میشه زولبیاتون شکرک نزنه.
بعد از اضافه کردن گلوکز و جوهرلیمو اجازه بدین ده دقیقه ای با حرارت کم بجوشد بعد گلاب و زعفران رو اضافه کنید و بعد از یه جوش حرارت رو خاموش کنید و با قلموی آغشته به آبلیمو شکر اطراف ظرف رو تمیز کنید.شربت زولبیا بعد از خنک شدن مثل عسل روان هست.
برای زولبیا یک لیوان نشاسته گل که تکه تکه هست رو با نصف لیوان ماست چکیده مخلوط کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا نشاسته در ماست حل شود بعد ۱/۵ قاشق غذاخوری از شربتی که تهیه کردین رو اضافه کنید و ۱/۵ قاشق غذاخوری آرد رو هم اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید بعد روغن مایع وزعفران حل شده و بکینگ پودر را اضافه کنید و یکی دو دقیقه با همزن بزنید بعد از صافی عبور دهید و روی ظرف سلفون بکشید و یک ساعت در محیط آشپزخانه بهش استراحت بدین،بعد از یکساعت جوش شیرین را اضافه کنید و با قاشق کمی هم بزنید و مواد رو توی ظرف سس خرسی یا سس موشکی یا اگه نداشتین توی قیف با ماسوره ی ساده کوچیک بریزید و داخل قابلمه ی کوچیکی مقداری روغن بریزید حداقل دو سانت روغن باید در قابلمه باشه.بعد از اینکه روغن گرم شد مواد رو دورانی داخلش بریزید( من بصورت مارپیچی ریختم) و اجازه بدین دو طرف زولبیاتون سرخ بشه بعد زولبیا رو همونجوری داغ داخل شربتی که ولرم شده قرار دهید بعد خارج کنید و اگه خواستین شربت اضافیش بره داخل صافی قرار دهید.
پس زولبیا باید داغ باشه ولی شربتش ولرم باشد تا زولبیا نرم نشود
طرز تهیه زولبیا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی