آموزش طرز تهیه چوربا بروکلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 کاسه سوپ خوری بروکلی (از گلهای بروکلی استفاده کردم)
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
3 قاشق غذاخوری آرد
2 لیوان شیر
3 لیوان آب
2 قاشق چای خوری نمک
2 قاشق غذاخوری خامه
فلفل سیاه برای روی چوربا
طرز تهیه
بروکلی را تمیز کنید و ساقه ساقه جدا کرده آب پز کنید. روغن مایع و آرد را داخل قابلمه بزرگی بریزید و تا وقتی که بوی خامی آرد گرفته شود تفت بدید(2_1 دقیقه) 2 لیوان آب را کم کم به آرد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا آرد کاملا حل شود. سپس شیر را اضافه کنید. با شعله متوسط در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. 2 قاشق غذاخوری خامه را با کمی از آب چوربا هم بزنید و کم کم داخل چوربا بریزید و هم بزنید. بروکلی پخته شده و نمک را اضافه کنید. کمی بجوشانید و داخل کاسه ها بریزید (میتوانید بروکلی را در غذاساز به حالت پوره در آورید. من به حالت پوره ترجیح ندادم) نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه