آشپزي و شيريني پزي دمنوش ، چای و نوشیدنی

طرز تهیه چای دارچین و زنجبیل با آبمیوه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه چای دارچین و زنجبیل با آبمیوه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

آب لیمو شیرین 1/4 فنجان
آب انار 1 فنجان
چای (چای کیسه ای) 4 عدد
رازیانه (رازیانه ستاره شکل) – اختیاری 1 عدد
چوب دارچین (۶ سانتیمتری) 1 عدد
میخک 3 عدد
زنجبیل ۳ سانتیمتری(ریز خرد شده) 1 برش
شکر 225 گرم
آب 7 فنجان

طرز تهیه

1-آب، شکر، زنجبیل، میخک، دارچین و رازیانه رو تو یه ماهی تابه بزرگ مخلوط کرده، حدودا ۱ دقیقه روی حرارت هم میزنیم تا شکر حل بشه و به جوش بیاد.

2-سپس از روی حرارت برمیداریم و از صافی رد میکنیم. مجددا مخلوط موادمون رو به ماهی تابه برمیگردونیم و چای کیسه ای رو بمدت ۱۰ دقیقه تو مایعمون میذاریم.

3-حالا چای کیسه ای رو خارج کرده و آب انار و آب لیمو شیرین رو اضافه کرده، هم میزنیم. بعد روی حرارت میذاریم تا برای سرو کردن گرم بشه.

4-در صورت تمایل قبل از سرو با برش های لیمو و دارچین تزئین میکنیم.
طرز تهیه چای دارچین و زنجبیل با آبمیوه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی