آموزش طرز تهیه پیشی با سبزیجات (نوعی نان) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیوان شیر
1 لیوان آب
1 پاکت خمیر مایه خشک (10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
1 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 کاسه پنیر سفید (هر نوع پنیر صبحانه ، با پنیر لور بهتر میشود)
حدود 1 کاسه پیازچه خرد شده (کاسه کوچیک)
1 کاسه فلفل قرمز کاپیا خرد شده (فلفل ترکیه ای)
آرد به مقدار لازم
خمیر مایه ، آب ولرم و شکر را داخل ظرفی بریزید و حدود 10 دقیقه استراحت بدید سپس بجز پنیر و پیازچه بقیه مواد را بریزید و هم بزنید آرد را در آخر و با کنترل بریزید ورز بدید تا خمیر نرمی شود که به دست نچسبد(نرمی خمیر مثل نرمی گوش باشد اگر خمیر خیلی کم حالت چسبناک داشته باشد بهتر است). در آخر پنیر و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و کمی ورز بدید. روی خمیر را بپوشانید. فر را روی درجه 100 ، 2 دقیقه گرم کنید سپس فر را خاموش کنید و خمیر را داخل فر بذارید و در فر را ببندید و 1 ساعت استراحت بدید. سپس خمیر را کمی ورز بدید و روی میز که کمی آرد پاشیده اید بذارید و با وردنه طوری که خیلی نازک نشود باز کنید(ضخامت حدود یک سانت). با لیوان به شکل گرد برش بزنید و با در شیشه یا ماسوره و یا هر وسیله دیگری داخل خمیر گرد را برش بزنید(این خمیرهای کوچیک رو هم میتونین به این شکل سرخ کنین). بعد از اینکه تمام خمیرها را شکل دادید روی خمیرها را بپوشانید و 15 دقیقه استراحت بدید. روغن مایع را داخل ماهیتابه نچسب بریزید و در حدی که خیلی داغ نشود گرم کنید(یک قاشق چوبی را درست در وسط ماهیتابه داخل روغن بذارید اگر از کناره های قاشق حباب هایی بیرون زد یعنی دمای روغن مناسب است ، این نکته رو از پیج دیگه دیدم) پیشی ها را داخل روغن بذارید و پشت و رو سرخ کنید.
(وقتی داخل روغن میذارید شروع به پف کردن میکند وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید و طرف دیگر را سرخ کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه