آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه پیراشکی گوشت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیراشکی گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

روغن: 2 ق س
گوشت گوساله چرخ کرده: 350 گرم
پیاز (ریز خرد شده): نصف یک عدد
گوجه فرنگی (پوره شده): سه چهارم پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): 2 عدد
زیتون (خرد شده): یک چهارم پیمانه
پودر سیر: یک دوم ق چ
پودر آویشن: یک ق چ
نمک: یک ق چ
فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
خمیر پیراشکی آماده: یک بسته

طرز تهیه

1. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید.

2. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت کاملا برشته شود.

3. گوجه فرنگی پوره شده را اضافه و مخلوط کنید.

4. فلفل دلمه ای نگینی خرد شده، زیتون خرد شده، پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل سیاه پودر شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند.

6. مخلوط گوشت را روی خمیرهای پیراشکی قرار دهید و آنها را از وسط تا کنید و لبه ها را محکم کنید و با چنگال شکل دهید.

7. پیراشکی ها را در سینی فر بچینید و حدود 8 الی 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
طرز تهیه پیراشکی گوشت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی