آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزا ژاپنی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتزا ژاپنی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

کاهو پیچ 1 عدد
آرد 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
آب 3/4 لیوان
سینه‌ مرغ ( خرد شده) 200 گرم
قارچ خرد شده 100 گرم
ذرت 100 گرم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

1-برای تهیه خمیر این پیتزا ابتدا کاهو را خرد کرده و بشویید.

2-تخم مرغ را بشکنید و در حین هم زدن آب و آرد و کمی نمک را اضافه و خوب مخلوط کنید.

3-کاهو خرد شده را درون آن بریزید و خوب بهم بزنید تا یکنواخت گردد.

4-برای مواد درون خمیر هم فیله مرغ، ذرت، قارچ و به دلخواه گوجه فرنگی را خرد کنید و درون تابه ای ترجیحا تفلون بریزید.

5-بدین ترتیب هنگامی که مواد خوب پخته شدند، خمیر را به صورت دایره روی مواد بریزید و پس از مدتی آنها را برگردانید.

سایر نکات

مواد مایه پیتزا را تفت میدهیم. بعد روی پیتزا استفاده کرده. این پیتزا اوکونومیاکی نام دارد و بدون استفاده از پنیر پیتزا تهیه می شود.
طرز تهیه پیتزا ژاپنی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی