آموزش طرز تهیه پیتزا ژاپنی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
کاهو پیچ 1 عدد
آرد 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
آب 3/4 لیوان
سینه مرغ ( خرد شده) 200 گرم
قارچ خرد شده 100 گرم
ذرت 100 گرم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1-برای تهیه خمیر این پیتزا ابتدا کاهو را خرد کرده و بشویید.
2-تخم مرغ را بشکنید و در حین هم زدن آب و آرد و کمی نمک را اضافه و خوب مخلوط کنید.
3-کاهو خرد شده را درون آن بریزید و خوب بهم بزنید تا یکنواخت گردد.
4-برای مواد درون خمیر هم فیله مرغ، ذرت، قارچ و به دلخواه گوجه فرنگی را خرد کنید و درون تابه ای ترجیحا تفلون بریزید.
5-بدین ترتیب هنگامی که مواد خوب پخته شدند، خمیر را به صورت دایره روی مواد بریزید و پس از مدتی آنها را برگردانید.
سایر نکات
مواد مایه پیتزا را تفت میدهیم. بعد روی پیتزا استفاده کرده. این پیتزا اوکونومیاکی نام دارد و بدون استفاده از پنیر پیتزا تهیه می شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه