آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه براونی بادام پرتقالی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه براونی بادام پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

200 گرم شکلات تکه تکه شده
100 گرم کره تکه تکه شده
80 گرم پودر شکر
100 گرم پوست پرتقال شکری کوچک خرد شده(پایینتر طرز تهیش هست)
2 تخم مرغ
225 گرم آرد
100 گرم بادام تفت داده شده (بی نمک)

برای تزیین :
پوست پرتقال شکری (رنده شده)
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

طرز تهیه

شکلات و کره رو بصورت بن ماری آب کنین، پوستهای پرتقال شکری رو اضافه کنین و مخلوط کنین و بزارین سرد شه.در ظرف دیگه تخم مرغ هارو بزنین، پودر شکر و آرد رو اضافه کنین، مخلوط شکلاتی هم اضافه کنین و مخلوط کنین و داخل قالبتون که روغن مالیدین بریزین و یکنواخت کنین و بعد بادام هارو روشون بریزین و با دست کمی فشار بدین.
در فر گرم شده 170 درجه حدود 25 دقیقه بپزین و بعد از سرد شدن مثل عکس ببرین و روش پودر کاکائو الک کنین و پوست های پرتقال شکری بزارین و سرو کنین.

طرز تهیه یک پیمانه پوست لیمو یا پرتقال شکری:
پوست شش لیمو یا پرتقال رنده شده طوریکه از پوست سفیدش برندارین(هرچقدر نازکتر بهتر)- دو پیمانه شکر
چهار پیمانه آب رو بجوشونین توی قابلمه متوسط، پوست لیمو ها یا پرتقال هارو اضافه کنین، یک دقیقه صبر کنین، بعد بردارین و خشکشون کنین بعد با آب سرد بشورین.در قابلمه متوسط دیگه، شکر و دو پیمانه آب رو گرم کنین تا شکرها حل شن، حدود دو دقیقه، پوست لیموها یا پرتقال هارو اضافه کنین، حدود سی دقیقه بپزین تا تقریبا شفاف شه.بعد از شعله برداین تا سرد شه.(برای نگهداری توی ظرف پلاستیکی دربسته بریزین و تا یک ماه میتونین نگه دارین)
طرز تهیه براونی بادام پرتقالی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی