آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزا با نان باگت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتزا با نان باگت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

۱- نان باگت تازه (۱عدد)

۲- گوشت چرخکرده(۵۰۰گرم)

۳- سوسیس از هرنوعی که دوست دارید(به اندازه یک مشت)

۴- پیاز یا قارچ خرد شده(یک مشت)

۵- پنیر چدار(دو مشت)

۶- پنیر موتزارلا؟(یک مشت)

۷- کره(به میزان لازم)

۸- نمک و ادویه (به میزان لازم)

طرز تهیه

۱- ابتدا کره، گوشت و سوسیس را به ترتیب در ماهیتابه ای بریزید و اجازه دهید تا سرخ شوند.

۲- نان باگت را به دو قسمت تقسیم کنید و بدون این که به آن برش طولی دهید خمیر داخلش را خارج کنید.

طرز تهیه پیتزا با نان باگت!

۳- ۱/۳ از خمیر را درون ماهیتابه تان بریزید.

طرز تهیه پیتزا با نان باگت!

۴- تمام پنیر چدار و مقداری از پنیر موتزارلا را به مواد اضافه کنید.

طرز تهیه پیتزا با نان باگت!

۵- حالا نوبت پیاز است.

طرز تهیه پیتزا با نان باگت!

۶- بعد از گذشت یک دقیقه شعله را خاموش کنید .

۷- مواد را با قاشق به آرامی درون نان باگت بریزید.

طرز تهیه پیتزا با نان باگت!

۸- بعد از آماده کردن ساندویچ، هم میتوانید آن را درون یک فایل آلمینیوم بپیچید و هم آن را بدون فایل آلمینیوم درون فر قرار دهید.

9- ساندویچ را برای مدت ۵ دقیقه در دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. با توجه به این که نوع پخت باگت ها ممکن است با هم متفاوت باشد، بنابراین ممکن است غذای شما به مدت بیشتری برای برشته شدن نیاز داشته باشد.

۱۰- بعد از این که عذا را از فر خارج کردید اجازه دهید تا اندکی از دمایذ آن کاسته شود و بعد نان را برش بزنید و باقی مانده پنیر را بر روی آن بریزید.
طرز تهیه پیتزا با نان باگت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی