آموزش طرز تهیه پیتزای پنیر با خلال سیب زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
نان پیتزا: دو عدد
پنیر پیتزا یا پنیر چدار: 300 گرم
سیب زمینی خلال شده: دو فنجان
پودر آویشن: یک ق. چ
فلفل سیاه آسیاب شده: یک سوم ق. چ
آرد سفید: یک ق. غ
طرز تهیه
سیب زمینی ها را بشویید. پوست بکنید و بعد خلال کنید.
بهتر است خلال ها باریک باشد تا راحت و زود بپزند.
روی نان پیتزا، خلال سیب زمینی را بریزید.
پودر آویشن و فلفل سیاه را مخلوط کنید. مقداری از آن را روی هر کدام از نان ها بریزید.
سپس پنیر پیتزا را روی نان بریزید.
کف سینی فر، آرد سفید بریزید. پیتزاها را داخل آن بگذارید.
فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. پیتزاها را داخل فر بگذارید.
نیم ساعت بعد، از بالای فر به مدت 10 دقیقه حرارت دهید و بعد پیتزاها را از فر درآورید.
نکته
• می توانید سیب زمینی را نیم پز کنید و بعد روی پیتزا بریزید تا نگران ناپز ماندن آنها نباشید.
• می توانید به جای خلال سیب زمینی از رنده سیب زمینی استفاده کنید اما برای رنده کردن از بخش درشت رنده استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه