آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزای میوه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتزای میوه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

تخم مرغ 2 عدد
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
شکر 100 گرم
ماست‏ خامه‌ای 5 لیوان
آب ولرم 5 لیوان
کره ذوب شده 50 گرم
کره نرم شده 100 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
پودر خمیر ترش 1.5 قاشق سوپ خوری
آرد به مقدار لازم
مارمالاد زردآلو به مقدار لازم
آناناس (کمپوت) ، گیلاس و هلو از هر کدام 1 قوطی

طرز تهیه

1-ابتدا پودر خمیرترش را به همراه یک قاشق از شکر روی آب ولرم ریخته و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.

2-برای این کار حتما ظرف گودی در نظر می‌گیریم که بهتر است چینی باشد. ظرف را در جایی گرم مثل کنار سماور یا کتری قرار می‌دهیم تا پف کند.

3-در مرحله بعد تخم‌مرغ‌ها، شکر، ماست، کره ذوب شده و روغن مایع را با هم مخلوط می‌کنیم و وقتی که یکدست شدند خمیر ترش حل شده را به مایه اضافه کرده و همین طور که آرد را به تدریج داخل مواد می‌ریزیم با همزن دستی همه را با هم خوب مخلوط می‌کنیم

4-سپس تا جایی که خمیر مطلوبی به دست آید مواد را با دست ورز داده و به میزان لازم آرد اضافه می‌کنیم.

5-خمیر را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در محیطی گرم استراحت می‌دهیم. سپس آن را به شکل یک مستطیل بزرگ پهن کرده، یک سوم از کره نرم شده را با برس روی آن پخش می‌کنیم.

6-خمیر را روی هم تا زده، دوباره باز می‌کنیم و ۳ بار این کار را ادامه می‌دهیم تا کره تمام شود.

7-خمیر را داخل ظرف چهارگوش پهن کرده روی آن چند حفره ایجاد می‌کنیم، روی خمیر را با برس آغشته به مارمالاد زردآلو کرده و کمپوت‌ها را روی آن می‌چینیم.

8-ظرف کیک را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم.

9-بهتر است پس از پخت روی کمپوت‌ها را با ژله بی‌رنگ یا مارمالاد زردآلو بپوشانیم. (قالب این کیک باید چهارگوش به ضلع ۳۰ سانتی‌متر باشد)
طرز تهیه پیتزای میوه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی