آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه پیتزای مرغ تنوری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیتزای مرغ تنوری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

فیله مرغ یا سینه مرغ 100 گرم
پیاز رنده کرده کوچک 1 عدد
زعفران حل کرده 1 قاشق سوپ خوری
پودر زنجبیل 5 قاشق چای خوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری
خمیر پیتزا 1 عدد
پنیر موزارلا (موتزارلا) 90 گرم
پنیر گودا 30 گرم
قارچ خرد کرده 50 گرم
فلفل دلمه ای رنگی و خلال کرده 30 گرم

طرز تهیه

1-ابتدا فر را با دمای ۲۵۰ درجه‌ی سانتی‌گراد، گرم نمایید.

2-خمیر را در قالب پهن کنید و روی خمیر یک دوم قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون بمالید.

3-مرغ را به قطعه‌های ۲ سانتیمتری خرد نمایید و با پیاز، زعفران و پودر زنجفیل مخلوط سازید و ۵ دقیقه در فریزر یا جا یخی یخچال قرار دهید.

4-حالا پنیر موزارلا و گودا را با یکدیگر مخلوط کنید و ۹۰ گرم از آن را روی خمیر پخش نمایید.

5-سپس قطعه‌های مرغ مزه دار کرده را به صورت خام روی پنیر بچینید و در فاصله‌ی بین فلفل‌دلمه‌ای و قارچ بچینید.

6-اکنون ۳۰ گرم پنیر باقی‌مانده را بیفزایید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر بپزید.
طرز تهیه پیتزای مرغ تنوری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی