آموزش طرز تهیه پیتزای مرغ تنوری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
فیله مرغ یا سینه مرغ 100 گرم
پیاز رنده کرده کوچک 1 عدد
زعفران حل کرده 1 قاشق سوپ خوری
پودر زنجبیل 5 قاشق چای خوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری
خمیر پیتزا 1 عدد
پنیر موزارلا (موتزارلا) 90 گرم
پنیر گودا 30 گرم
قارچ خرد کرده 50 گرم
فلفل دلمه ای رنگی و خلال کرده 30 گرم
طرز تهیه
1-ابتدا فر را با دمای ۲۵۰ درجهی سانتیگراد، گرم نمایید.
2-خمیر را در قالب پهن کنید و روی خمیر یک دوم قاشق سوپخوری روغن زیتون بمالید.
3-مرغ را به قطعههای ۲ سانتیمتری خرد نمایید و با پیاز، زعفران و پودر زنجفیل مخلوط سازید و ۵ دقیقه در فریزر یا جا یخی یخچال قرار دهید.
4-حالا پنیر موزارلا و گودا را با یکدیگر مخلوط کنید و ۹۰ گرم از آن را روی خمیر پخش نمایید.
5-سپس قطعههای مرغ مزه دار کرده را به صورت خام روی پنیر بچینید و در فاصلهی بین فلفلدلمهای و قارچ بچینید.
6-اکنون ۳۰ گرم پنیر باقیمانده را بیفزایید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر بپزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه